Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.
Kontrabasisten Sébastien Dubé och gitarristen Simon Nyberg träffades på en fest där det blev ett stort jam som pågick fram till småtimmarna och när alla andra hade gått och lagt sig så var det bara Sébastien och Simon som envist fortsatte jammet. Folkmusik från olika längd- och breddgrader kombinerades med improvisationer och spelglädje och de bestämde att det vore roligt att slå följe i deras musikäventyr och bilda band!
Sébastien Dubé är en färgstark personlighet från Svenska kammarorkestern i Örebro, Ale Möller Band, med Fhager & Norrefalk m.fl. Bördig från Kanada och med en gedigen klassisk bakgrund har Dubé under en mängd år blivit känd i fältet folk- och världsmusik och improvisation på ett mycket imponerande sätt.
Simon Nyberg, gitarr och diverse stränginstrument, har bakgrund i jazz och spelar idag främst folk- och världsmusik med bl.a. Jaron Freeman-Fox, Six String Yada och senast Simon spelade i Kallmyr var det tillsammans med Lena Willemark & Jonas Knutsson.
Inträde 180 kr, betalas i dörren (kontant eller Swish: 1234 79 29 09). Fika i pausen ingår i priset. Swisha gärna inträdet i förväg. Glöm inte att ange namn.
För frågor eller mer information kontakta:
Bengt Larsson
E-post: musik@kallmyr.se
Telefon: 0651-38044
Mobil: 070-342 49 63
Arrangör: Ljusdals bygdegårdsförening i samarbete med Kultur Gävleborg och Folkmix
Till toppen