Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Exklusivt fredagsnöje på ”Skeppis”!

Svenskt folkligt i en mångfald dialekter med intima konserter och festlig dans som är innerlig och meditativ eller vildsint uppsluppen – alltid god kvalitet!


Välkommen till höstens första fredagskonsert och danskväll med Emma Reid (fiol) och Erik Ronström (gitarr)!

o

I ett sprakande, nyfiket samspel möts de mästerliga folkmusikerna Erik Ronström och Emma Reid. På gitarrer och fioler leker de fram en glädjefylld musikoas med avstamp i Ronströms gotländska låtskatt samt Reids brittiska arv. Svänget och närvaron smittar och berör, och gör så att musiken dansar sin egen dans bortom tankeverksamhet och fingerarbete.

o

2022 var duon skivaktuell med debuten Idel öra, där även Gotlands Blåsarkvintett medverkar på några spår. Lyssna på Spotify:

o

Kvällen inleds med en konsert. Därefter spelar Ronström Reid och kvällens gästartist Orkester Papillion (Daniel Wätte, Duncan Strouts, Markus Sontheimer & Stephan Gutnecht-Stöhr) dans.


PROGRAM & INFO
18:00 Skeppis öppnar, caféet serverar soppa och fika
19.30 Konsert med Ronström Reid
20.30 – Dans till Ronström Reid samt gästartist Orkester Papillion.
o
Biljett säljes i dörren med Swish/kontanter, ej förköp. Först till kvarn gäller. Kom i god tid, det brukar bli fullt. Vi har både medlems- och ordinarie inträdespris. Bli medlem här: https://www.folkmusikhuset.se/sv/medlem.html
o
Inträde:
Medlem 140kr
Ordinarie 200kr
o

Du får också gärna skänka ett frivilligt bidrag via Swish till nr 1233862752 eller till PayPal.me/folkskeppis (@folkskeppis) för att stödja Folkmusikhusets ideella verksamhet!


Evenemanget arrangeras i samarbete med KULTURENS – STUDIEFÖRBUNDET FÖR KULTURUTÖVARE

Välkomna!

Se Ronström Reid  här:

Till toppen