Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

KLUBB BAIRES presenterar: Marseille-Stockholm Trio Konsert & Milonga.

Omar ”El Aleman” Fernandez, sång, Fernando Maguna, bandoneon och Diego Trosman, gitarr.
Tango-DJ Marcela Troncoso. I samarbete med föreningen Camarin.

Plats: Barnens Scen. Fredag 29 september 19.30-00.00.

Biljettpris för konsert & milonga: 200 kr (ungdom/student/pensionär/Camarin 150 kr)
Biljettpris för bara milonga: 150 kr (ungdom/student/pensionär/Camarin 120 kr)
Barn under 15 år fri entré.
Biljetter betalas med kort, kontant i dörren eller via Swish i entrén.
Reservera biljett via email till infotangarte@gmail.com
– – – – –
Under konsert- och milongakvällarna kommer det att finnas kaffe, te, vatten, läsk och alfajores (argentinska kakor/bakverk) från Alfajores Dulcita till försäljning.
All betalning via swish, kort eller kontant (tacksamma för så jämna pengar som möjligt).
– – – – –
Fernando Maguna (bandoneon & piano) och Diego Trosman (gitarr) träffades på EMPA Escuela de Musica Popular de Avellaneda, Avellaneda Folkhögskolan i Buenos Aires, i början av 90-talet, där de studerade tango för de stora mästarna som Orlando Tripodi, Anibal Arias, Rubén «Chocho» Ruiz och Rodolfo Mederos.

År 1998, redan bosatta i Paris, bildade de duon TROSMAN-MAGUNA, som i år firar 25 år av oavbrutet samarbete. Med respekt för traditionen är duon inspirerad av tidens stora mästare från tangons gyllene period, såsom Anibal Troilo och Roberto Grela, utan att sluta bidra med ett eget sound i dess arrangemang och tolkning präglat av ett unikt musikaliskt samarbete.
Repertoaren består av dansbara tango, valser och milongor men också mycket intressant att lyssna på. Mycket uppskattade av dansare men också av deras musikaliska kollegor har duon turnerat på scener över hela världen.

Sångaren Omar ”El Aleman” Fernandez är en legend och pionjär inom tango i Sverige har gjort sig känd som sångare med bl a Kriminal Tango, Orquesta Silencio, m fl.

– – – – –
Klubb Baires är en serie konserter med tangon som röd tråd. I ett unikt musikaliskt spektrum möter vi ett rikt och gränsöverskridande innehåll där mångfald och jämlikhet står i fokus. Olika typer av artister och ensembler – från kvinnliga DJ’s till solopianister och stråkkvartetter – presenterar olika aspekter på tangon som genre.

Kvällarna arrangeras av TangoFolk Malmö med stöd från Malmö Stad, Kulturrådet, Region Skåne och Studieförbundet Bilda i samarbete med Malmö Folk Festival, Dulcita, MittMöllan och Camarin.

Välkomna!

Till toppen