Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.
Ian Carr är en av Sveriges mesta gitarrister och en av Englands största folkmusikartister. Här får du höra honom i hans eget band som bjuder på snabba reels, suggestiva valser och polskor dränkta i Guinness. Sånger om USB-kablar och Classic Car Week. Kort sagt: avant folk!

Tidningen R&R i England recenserade senaste plattan som ”One of the most inventive, quirky and grin inducing albums this reviewer has heard in years”.

Ian Carr som anses vara en av de bästa och mest originella gitarrister i sin generation har varit en efterfrågad musiker för många hyllade artister i Sverige och Storbritannien inklusive Kate Rusby, Sofia Karlsson, Phil Cunningham och Eddi Reader. The Various Artists är bandet med förmåga att svänga från långsam vals till frenetisk reel.

Ur tidningen Lira: ” Arrangemangen är subtila och lyfter, lurar och bygger om. Ackordvändningar, melodik och harmoni är annorlunda, ibland väldigt strika och nästan klassiska i sin uppbyggnad. Så blir du plötsligt förvånad och skrattar….”

Bandet består av
Ian Carr guitar
Maria Jonsson (Långt Bort I Skogen), fiol
Laura Wilkie (Kinnaris Quartet) fiol
Staffan Lindfors ( Östen Med Resten/ Quilty) kontrabas
Thomas Gibbs piano/ tramporgel och klarinett.

Arrangeras av Dans & Folkton i samarbete med Folkmusikens hus och Stf Bilda Mitt.

Till toppen