Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Den franska duon Gigambitus har enorm spelglädje och under en konsert hinner de gå igenom ett helt spektrum av känslor. Deras okonstlade virtuositet ger många eleganta kvaliteter till denna osannolika duo, ukulele och kontrabas. Ensemblens repertoar består av flera musikstilar, allt från klassisk musik till Django-jazz, och till och med några låtar där ett tredje instrument smyger rakt mellan de två andra, nämligen rösten.

I det internationella musiknätverket Jeunesse Musicale slog duon Gigambitus knockout på konsertarrangörer från hela världen. Två fantastiska musiker som med sin smittande spelglädje manifesterar en musikalisk upplevelse av mycket hög kvalitet där talang, pedagogik och humor spelar stora roller.

Bland duons många förmågor finner vi en fantastisk förmåga att få med sig publiken, barnen deltar glatt i kontrabassång och de vuxna har lika roligt. Ordlös komik, pedagogik och musikalisk skärpa, gör att hela konserten blir till en upplevelse av riktigt hög kvalité och många skratt. Välkommen till en lättsam och tokig konsert. Det är helt enkelt ett rent lyckopiller!

Barnens scen, Musik i Syd och Mix Musik

På scen

Mathias Chanon-Varreau: ukulele, sång
Julien Moneret: kontrabas, sång

https://youtu.be/EQogE7PK_OI?si=YzYRKwgY78sg0n_z

https://youtu.be/a13wqGlZFsI?si=-1DqHOH4Npg4lgLF

Till toppen