Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Ethno

är sannolikt världens största internationell folkmusikläger för unga musiker (18-30 år). I år är det 34 år sedan lägret startades på Falu Folkmusikfestival i Dalarna, sedan dess har Ethno spridit sig och finns idag i över 40 länder över hela världen.

Ethno on the road är turnéversionen av Ethno som i höst ger sig ut på en tre veckor lång turné i Sverige. Årets band har internationell tyngd med fem musiker från fem länder, Chile, Estland, Grekland, England och Sverige(!) Under ledning av två skickliga och erfarna mentorer, Liliana Zavala (Slavgerk) och Daniel Ried (Saxofoner), får nu dessa unga musiker möjligheten att mötas igen för att tillsammans skapa en alldeles unik musikupplevelse. De kommer att ta dig med på en magisk musikalisk resa, världen runt på bara en timme. Spelglädje som smittar, en lyckokick att bära med sig ut i höstmörkret, detta vill du inte missa!

Medverkande:
Fernanda Cubillos, Chile – charango, sång, flöjter
Fabian Gribing, Sverige – slagverk
Ruby Smith, England – fiol
Georgia Palioura, Grekland – sång
Mart Adermann, Estland – gitarr

Mentorer:
Daniel Reid – saxofoner
Liliana Zavala – slagverk

Ethno on the road arrangeras av Folkmusikens hus i samarbete med och med stöd av Rättviks kommun, studieförbundet Bilda, Sveriges Spelmäns Riksförbund, Musik i Dalarna, Region Gävleborg, Musik vid Siljan, Folk You, Dalarnas Hemslöjdsförbund, Jeunesses Musicales International och Dalarnas läns landsting.

foto: Amer Ali

ENTRÉ

180kr ordinarie/ 120kr medlem Stallet/studerande/pensionär
(inkl. 20kr bokningsavgift)

Stallet & serveringen öppnar 18.00
Stanna gärna kvar, serveringen har öppet

Doors 6pm – concert 7pm – welcome!

Konserten är ett samarbete med Stockholm Jazz Festival

Till toppen