Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Den 7:e till 9:e oktober har Klubb Baires / TangoFolk Malmö glädjen att presentera tangomästaren Ignacio Varchausky som, på sin europaturné, valt att göra ett stopp i Malmö för tre unika dagar med föreläsningar där han delar med sig av tangons hemligheter.
Den argentinska kontrabasisten Ignacio Varchausky är tillika arrangör, kompositör, musikproducent och grundaren av tangoorkestrarna ”El Arranque” och ”Orquesta Escuela Emilio Balcarce”. Han har publicerat ett flertal böcker om tango och är en stark förvaltare av musikens rika kulturarv.

FREDAG
Vilka är ingredienserna i tangomusiken som gör den så dansant?

7:e oktober kl 17.00-19.30

Vad är det som gör tangon så oemotståndligt dansant och vilka av dessa element är unika för just tango? Ignacio Varchausky hjälper oss känna igen de kännetecknande rytmerna och går igenom sitt unika koncept för att förstå musikens beståndsdelar. En föreläsning inriktad till dansare och milongueros, men öppen för allmänheten som ett perfekt sätt att få en nyanserad introduktion in i tangomusikens värld!
Plats: Föreläsningssalen Ungdomens Hus ingång via Norra Skolgatan 10.
Pris: 100:- SEK
Vi som står bakom arrangemanget är Klubb Baires med stöd av Kulturens Bildningsförbund.
Fredagens workshop görs i samarbete med föreningen Camarin.

Är du intresserad att vara med på denna föreläsningen eller i workshop? Maila då till infotangarte@gmail.com och du blir garanterad en plats!
Kommer du långväga och behöver stanna över så tveka inte att kontakta oss! Vi tipsar gärna om hur du tar dig fram, om boenden, matställen med mera.

Till toppen