Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Den 7:e till 9:e oktober har Klubb Baires / TangoFolk Malmö glädjen att presentera tangomästaren Ignacio Varchausky som, på sin europaturné, valt att göra ett stopp i Malmö för tre unika dagar med föreläsningar där han delar med sig av tangons hemligheter.
Den argentinska kontrabasisten Ignacio Varchausky är tillika arrangör, kompositör, musikproducent och grundaren av tangoorkestrarna ”El Arranque” och ”Orquesta Escuela Emilio Balcarce”. Han har publicerat ett flertal böcker om tango och är en stark förvaltare av musikens rika kulturarv.

SÖNDAG
”Tango på vinyl: den dolda diskografin” av Ignacio Varchausky
9:e oktober Kl 15.00-17.30
På söndagen får vi följa med när Ignacio Varchausky berättar om artisterna, musikerna och skivbolagen som format tangon och höra musik från en av de viktigaste privata samlingarna av tangovinylskivor. Varchauskys exklusiva samling sträcker sig långt bortom internet och är fylld av okända juveler. Den största delen är musik utgiven i Argentina, men en viktig del består även av musik exklusivt utgiven i Uruguay, Colombia och Japan. Ta chansen att förtrollas när Varchausky väcker tangons oberättade historia till liv och hör musik som kanske aldrig kommer återutges i digitalt format.
Pris: 100:- SEK
Plats: REHAB Kultur – Spånehusvägen 83
(https://www.rehabkultur.se/hitta-hit)
Vi som står bakom arrangemanget är Klubb Baires med stöd av Kulturens Bildningsförbund.
Fredagens workshop görs i samarbete med föreningen Camarin.
Är du intresserad att vara med på denna föreläsningen eller i workshop? Maila då till infotangarte@gmail.com och du blir garanterad en plats!
Kommer du långväga och behöver stanna över så tveka inte att kontakta oss! Vi tipsar gärna om hur du tar dig fram, om boenden, matställen med mera.

Till toppen