Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Vi är mycket glada över att kunna hälsa er varmt välkomna till ett nytt år med Smålands Spelmansförbunds folkmusikläger! Dagarna kommer fyllas av musik, dans, lekar och ganska mycket fika. Hoppas vi ses!

Hur går det till?
Under dagarna spelar vi tillsammans i nivåanpassade grupper med fokus på låtspel. Vi spelar också tillsammans över grupperna i större arrangemang med stämmor och komp. Undervisningen sker på gehör, dvs att man lyssnar och härmar, och notkompendium delas ut vid lägrets slut. På kvällarna blir det olika lekar, danser, bad och annat skoj. Lägret avslutas med konsert på kursgården.

Vem får åka?
Lägret är för dig som är mellan 8-16 år och som har spelat minst 4 terminer. Undervisningen sker främst på fiol, men du som spelar andra instrument är också välkommen. Om du spelar annat instrument är det bra om du är van att spela på gehör.

Datum: Torsdag 4 augusti – söndag 7 augusti

Plats: Kronobergsheds kursgård ca 1 mil norr om Alvesta

Anmälan: Senast 20 juni via anmälningslänk: https://forms.gle/J3QeZEtfYpe7T5y7A

Avgift: 2000 kr. Betalas in till Smålands Spelmansförbunds PG 44 80 33-1, eller Swish nr 123 52 78 452. Betala gärna hela avgiften direkt, men minst 500 kr senast 20 juni. Resterande belopp ska vara betalt den 20 juli.

Kontakt: Lägeransvarig Jennie Krook, kassor.smalands@gmail.com

Mer information: https://smalandsspelmansforbund.se/latlager/smalands-folkmusiklager/

Till toppen