Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Prova på –

Du som är nyfiken på verksamheten på Eric Sahlström Institutet i Tobo är välkommen att besöka oss den 18 februari – det blir kurs och dans- och spelkväll.

Du kanske är nyfiken på våra danskvällar, helg/veckokurser, nyckelharpsbygge, dagskurser eller rent av är sugen på att söka våra ett-åriga kurser i spel eller dans.

Vi börjar klockan halv två och då kan du få information och få tillfälle ett ställa frågor. Du bjuds på fika och vid halv tre får du delta i en kortare kurs med de pedagoger som undervisar på våra ettåriga utbildningar. Är du intresserad av dans får du möta Andreas Berchtold och Ami Dregelid och vill du hellre spela möter du Jeanette Evansson, Josefina Paulsson och Niklas Roswall.

Om du vill är du välkommen att stanna kvar under kvällen. Samma dag pågår också en återträff för tidigare kursdeltagare så det blir middag, spel, dans, jam och festligheter tillsammans med dem hela kvällen och natten.

”Prova på” – kursen är gratis men om du vill stanna och äta middag och dansa/spela under kvällen kostar det en liten slant.

Välkommen till Tobo!

För mer information och boka biljett – se vår hemsida: https://esitobo.org/evenemang/atertraff-pa-esi-och-prova-pa/

För att vi ska veta hur många som kommer behöver du, även om det är gratis, boka en biljett även för kursen på eftermiddagen.

Till Tobo tar du dig med pendeltåg till Tobo station se ul.se eller med bil.

 

DATUM

18 feb 2023

 

TID

 

13:00 – 23:55

 KATEGORI

Till toppen