Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.
Sedan 2018 har Duo West/Rydvall arbetat med att sammanföra de två musikaliska språken svensk spelmansmusik och barockmusik, det senare med tonvikt på Johann Sebastian Bachs musik för soloviolin, solocello och soloflöjt. Nu har du möjlighet att uppleva hur dessa två genrer förenas på scenen i det unikt välbevarade och byggnadsminnesförklarade Kallmyr godtemplarhus.
Kristine West och Erik Rydvall har turnerat i hela Norden samt Tyskland, vid såväl Bachfestivaler, folkmusikfestivaler samt kammarmusikscener. De släppte år 2020 sitt första gemensamma album, ”Dancing with Bach”. De har båda växt upp med folkmusiken, och även fördjupat sig i barockmusiken på olika sätt. De har önskat förena denna musik utifrån dess gemensamma nämnare. De har närmat sig barockmusiken utifrån dess hemvist i danssatser och låtliknande former, medan de har tagit fram det akustiska och kammarmusikaliska i folkmusiken genom sin unika instrumentkombination.
Läs mer i Facebook-eventet: https://www.facebook.com/events/5442377625864406/
Foto: Elias Gammelgård.
Inträde 180 kr, betalas i dörren (kontant eller Swish: 1234 79 29 09). Fika i pausen ingår i priset. Swisha gärna inträdet i förväg. Glöm inte att ange namn. Läs mer: https://musik.kallmyr.se/forkop/
För frågor eller mer information kontakta:
Bengt Larsson
E-post: musik@kallmyr.se
Telefon: 0651-38044
Mobil: 070-342 49 63
Arrangör: Ljusdals bygdegårdsförening i samarbete med Kultur Gävleborg och Folkmix.

 

Till toppen