Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Intimt, ärligt och alltid groovy!

 

PIECES

Fler delar! Fler rytmer, fler språk, fler kontraster. På senaste albumet Pieces dyker Miriam Aïda och hennes band ner i afromusikens olika uttryck, som i mötet och krocken med den Nya Världen i kölvattnet av slavhandeln, tagit olika riktningar i Karibien, USA och Sydamerika. Tolkningar av bl. a. Beyonce, Nina Simone, Silvio Rodríguez, Gil Scott-Heron, H.E.R, Gilberto Gil, Stevie Wonder. Musik som ett uttryck för frihet, som ett sätt att skapa en identitet av flera delar, och ett sätt att sammanfoga delarna till en gemenskap.

”Miriam Aïdas starkaste album hittills”, skriver Sydsvenskan. Pieces mottogs av en enig kritikerkår som hyllade och delade ut höga betyg. Miriam har bakgrund i både Sverige och Marocko, och från scenen bygger hon broar till sin publik som sträcker sig förbi nationalitet, kultur, språk, färg, genus och religion. Intimt, ärligt och alltid groovy!

Miriam Aïda har släppt nio album i eget namn och har turnerat i Skandinavien, Europa, Brasilien och Japan. Hon har medverkat i Allsång på Skansen (2006 & 2011), i SVT:s Luciafirande, i programmet Sverige! och i Go’ kväll.

Miriam Aïda – sång
Mats Andersson – gitarrer
Simon Peterson – bas
Finn Björnulfson – slagverk
Ola Bothzén – slagverk

I samarbete med MTA Production

ENTRÉ

200kr ordinarie/
140kr medlem Stallet/studerande/pensionär
(inkl. 20kr bokningsavgift)

Stallet & serveringen öppnar 19.00
Stanna gärna kvar, serveringen har öppet

Doors 7pm – concert 8pm – welcome!   

Till toppen