Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

EPOS Nätverk

bjuder in till konsert med deltagarna i EPOS Mentorsprogram 2022. Hör de nio adepterna spela solo, med varandra och tillsammans med inbjudna gäster. Det blir en spännande kväll som bland annat bjuder på svensk folkmusik, flamenco, grekisk musik, elektronik, nykomponerat och traditionellt i en salig blandning!

Medverkande:
Annika Hammer – sång, piano
Irene Pelayo Lind – sång
Julia Bengtson – fiol, sång, elektronik
Klara Källström – cello
Lisa Johansson – sång
Lisa Moberg – fiol
Linnea Lindqvist – sång
Lovisa Hagberg – sång, gitarr
Olympia Tavlaridou – flöjt
EPOS Mentorsprogram verkar för att fler kvinnor och icke-binära ska ta plats och bli sedda och hörda på den svenska folk-, världsmusik- och -dansscenen. Hösten 2022 har nio adepter deltagit i programmet och träffats enskilt och i grupp tillsammans med programmets tre mentorer. Konserten är den klingande avslutningen på mentorsprogrammet.
Mentorer i EPOS Mentorsprogram 2022
Agneta Stolpe
Marie Länne Persson
Sofia Berg Böhm
EPOS Mentorsprogram 2022 genomförs med stöd av Kulturrådet, Jämställdhetsmyndigheten och Kulturens Bildningsverksamhet, i samarbete med RFoD – Riksförbundet Folkmusik och Dans, Stallet Världens Musik, Musikcentrum Väst, Possibilitas, Malmö Folk Festival, Pedagogisk Inspiration och Malmö Live.
——————————
EPOS Nätverk verkar för ökad jämställdhet och mångfald på folk-, världsmusik- och -dansscenen i Sverige. Nätverkets namn, EPOS, anspelar på sagans epos och dess inneboende förmåga att i samma historia förmedla många mindre berättelser och ett rikt persongalleri med flera huvudkaraktärer. På samma sätt strävar EPOS efter att skapa rum för en mångfald av narrativ, karaktärer, sånger, perspektiv och huvudpersoner som kan mötas, inspireras av och interagera med varandra.

FRI ENTRÉ

Stallet & serveringen öppnar 18.00
Stanna gärna kvar, serveringen har öppet

Doors 6pm – concert 7pm – welcome!   

Till toppen