Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Exklusivt fredagsnöje på ”Skeppis”!

Svenskt folkligt i en mångfald dialekter med intima konserter och festlig dans som är innerlig och meditativ eller vildsint uppsluppen – alltid god kvalitet!


o

Välkommen till vårens och årets första fredagskonsert och danskväll med Rubinsztein/Karlsson:

o

Medverkande
Anna Rubinsztein – viola d’amore
Anna Karlsson – viola d’amore och moraharpa

o

Rubinsztein/Karlsson är duon som drivs av sin starka längtan efter att få folk att vilja dansa! Med en naturlig råhet och varm känslighet tar de sig an den traditionella musiken från Värmland och gränstrakterna till Norge på ett personligt och självklart sätt. Anna Rubinsztein och Anna Karlsson presenterades för varandra sent en natt på Ransäterstämman utanför södra logen 2012. Sedan dess har de följts åt på sin stig genom musiken där spelmän och förebilder från tidigare generationer inspirerat och visat vägen framåt.

o

Rubinsztein/Karlsson släppte 2023 debutalbumet Värmland. 14 guldkorn som pendlar mellan vemod och eufori på värmländska. Förbered er på ett ordentligt drag under galoscherna! Läs mer och lyssna på www.rubinszteinkarlsson.se

o

Kvällen inleds med en konsert. Därefter spelar Rubinsztein/Karlsson och kvällens övriga gästmusiker.


PROGRAM & INFO
18:00 Skeppis öppnar, caféet serverar soppa och fika
19.30 Konsert med Rubinsztein/Karlsson
20.30 Dans till Rubinsztein/Karlsson samt gästande musiker
23.00 Skeppis stänger
o

Länk till facebookevenemanget –> Rubinsztein/Karlsson på Folkmusikhuset – Skeppis!

o
Biljett säljes i dörren med Swish/kontanter, ej förköp. Först till kvarn gäller. Kom i god tid, det brukar bli fullt. Vi har både medlems- och ordinarie inträdespris. Bli medlem här: https://www.folkmusikhuset.se/sv/medlem.html
o
Föreningen Folkmusikhuset kommer att fotografera/filma delar av konserten och danskvällen för offentlig användning i t.ex. sociala medier och hemsida. Om du inte vill förekomma på de publicerade bilderna, prata med fotografen på plats.
o
Inträde:
Medlem 140kr
Ordinarie 200kr
o

Du får också gärna skänka ett frivilligt bidrag via Swish till nr 1233862752 eller till PayPal.me/folkskeppis (@folkskeppis) för att stödja Folkmusikhusets ideella verksamhet!


Välkomna!

Se Rubinsztein/Karlsson här:

Till toppen