Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

KLUBB BAIRES presenterar:

VÄGEN TILL TANGON!

Garik Binder, piano & Irina Binder, violin.

Konsert

Lördagen den 19 mars 2021 kl. 19.30 på Barnens Scen

Duon Garik och Irina Binder presenterar programmet Vägen till Tangon!

En musikalisk resa som startade redan på 90-talet fram till idag och deras kärleksfulla möten med tangomusiken.

Garik Binder, piano, är utbildad vid Musikkonservatoriet i Köpenhamn och behärskar allt från kabarétvisor till den klassiska pianolitteraturen. Han är Orquesta Tangarte´s pianist sedan 2006 och har turnerat tillsammans med bandet runt om i Sverige, Europa och Sydamerika.

Irina är uppvuxen och utbildad i Riga. Hon flyttade till Sverige 1993 och är anställd i Malmö Operaorkester. Hon spelar i Orquesta Tangarte, Louisa Lynne är även anställd på Malmö Opera där hon har medverkat i en mängd av Malmö Operas produktioner och har bland annat turnerat med Carmencita Rockefeller, mfl.

Insläpp kl. 19.00

Konserten startar kl. 19.30. Längd: 1 set.

Vi stänger 30 minuter efter avslutad konsert senast kl. 22.00.

Vägen till Tangon!

Plats: Barnens Scen

Biljett pris för konserten: 150 kr.

Biljetter betalas kontant i dörren eller via Swish.

Under kvällen kommer det att finnas kaffe, te, vatten, läsk och alfajores (argentinska kakor/bakverk) från Alfajores Dulcita till försäljning. All betalning via swish eller kontant (tacksamma för så jämna pengar som möjligt). Vi ser fram emot en fin kväll! Välkomna!

Barnens scen är en unik plats för teater, musik, dans och blir arenan för höstens första konsert. En plats med varm och trevlig tango-atmosfär välbekant för alla tangoentusiaster i Malmö.

Välkomna till Klubb Baires, tango över alla gränser!

Klubb Baires är en serie konserter med tangon som röd tråd. I ett unikt musikaliskt spektrum möter vi ett rikt och gränsöverskridande innehåll där mångfald och jämlikhet står i fokus. Olika typer av artister och ensembler – från kvinnliga DJ’s till solopianister och stråkkvartetter – presenterar olika aspekter på tangon som genre.

Kvällen arrangeras med stöd från Malmö Stad, Kulturrådet och Kulturens Bildningsförbund.

Musik

 

Till toppen