Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.
Klubb Baires presenterar en unik konsert med Duo in Extremis som består av Lila Horovitz på kontrabas och sång & Ana Maou på violin. Milonga till DJ:n Jessica Carleson.
I samarbete med tangoföreningen Camarin kör vi vårens andra tangokväll med levande musik till konsert, samt dans till Tango-DJ. Milongan startar direkt efter konserten med Tango-DJ:n Jessica Carleson.
Duo in Extremis består av Lila Horovitz från Argentina på kontrabas och Ana Maou på violin. In Extremis är en otypisk violin- och kontrabasduo som återskapar musiken av Sarasate, de Falla, Piazzolla, Cobián och Cadícamo, Gardel och Horovitz. Några sånger kompletteras av poesi och röster. Ana Maous fiolspel är influerat av den spanska musikens flamencovärld och
Lila Horovitz spel har tydliga inslag av basgångar från tangon och rytmer från Argentina.
Fredagen den 24 februari 2023.
Plats: Barnens Scen.
Insläpp kl. 19.00
Konserten startar kl. 19.45 (utan paus).
Vi stänger kl. 24.00.
Biljettpris för konsert & milonga: 200kr.
Biljettpris för konsert & milonga för medlemmar i föreningen: Camarin: 170 kr.
Biljettpris för bara milonga 150 kr. (för medlemmar i föreningen Camarin: 130 kr.)
Biljetter betalas med kort, kontant i dörren eller via Swish.
Reservera biljett via email till infotangarte@gmail.com
Under kvällen kommer det att finnas kaffe, te, vatten, läsk, kakor och empanadas till försäljning.
All betalning via kort, Swish eller kontant (tacksamma för så jämna pengar som möjligt).
TANGO ÖVER ALLA GRÄNSER!
TANGOFOLK MALMÖ.
Föreningen TangoFolk Malmö grundades år 2008 av medlemmarna i tangoorkestern Orquesta Tangarte som skapade föreningen för att kunna presentera olika typer av arrangemang: konserter, föreläsningar, workshops, dansaftnar, kurser och samarbeten med andra föreningar och artister. TangoFolk Malmö har som syfte att sprida den rioplatensiska tangon i alla dess former: konst, musik, dans, film och övriga kulturuttryck, med en fot i dagens nya stadspuls.
KLUBB BAIRES är en serie konserter med tangon som röd tråd. I ett unikt musikaliskt spektrum möter vi ett rikt och gränsöverskridande innehåll där mångfald och jämlikhet står i fokus. Olika typer av artister och ensembler – från kvinnliga DJ:s till solopianister och stråkkvartetter – presenterar olika aspekter på tangon som genre.
Kvällen arrangeras med stöd från Malmö Stad, Kulturrådet och Kulturens Bildningsförbund i samarbetet med föreningen Camarin.
Välkomna!
Till toppen