Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

En färgstark, unik duo

”Every little whisper tour”

De har hyllats för sin förmåga att trollbinda publiken med sina tätt sammanflätade röster.
2022 åker Långbacka/Bådagård på turnén “Every little whisper tour”, där de äntligen får spela all sin nya musik live. En konsert med färgstarka och unika duon Långbacka/Bådagård är som att träda in i ett alldeles särskilt musikaliskt universum där genregränser utmanas och tradition möter progression! Deras musik har beskrivits som ”filmiskt”, ”soundtracket till en saga” och “som om Regina Spector hade flyttat till de skandinaviska bergen och lärt sig spela fiol”. Pop med folk-själ! Eller folk med pop-själ.
Namnet på Every little whisper tour kommer från duons andra album ”Every Little whisper turns into a roar” (2020) där de samarbetar med spännande gäster som jazztrombonisten Karin Hammar, cirkuskompositören Looptok och finske stråkharpspelaren Pekko Käppi.

I april 2021 släppte de sitt tredje; soundtracket till filmen GLACIÄR som bygger på Camilla Läckbergs böcker. Live går de från nedskalade, minimalistiska arrangemang på bara två fioler, till stora filmiska ljudlandskap med liveelektronik, loopar och puls.

Långbacka/Bådagård har turnerat tillsammans i hela Norden. Live går de från nedskalade, minimalistiska arrangemang på bara två fioler, till stora filmiska ljudlandskap med liveelektronik, loopar och puls.  Duon spelar på vitt skilda scener, alltifrån intima bygdegårdar, kyrkor och folkmusiksfestivaler till större konserthus, pop- och jazzklubbar och stadsfestivaler.

I samarbete med Kista Världmusikfestival och föreningen Farhang.nu 

ENTRÉ

200kr ordinarie/
140kr medlem Stallet/medlem föreningen Farhang/studerande/pensionär
(inkl. 20kr bokningsavgift)

Stallet & serveringen öppnar 19.00
Stanna gärna kvar, serveringen har öppet

Doors 7pm – concert 8pm – welcome!   

Till toppen