Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Flöjtvirituosen, musikanten Göran Månsson

som tagit flöjten till nya höjder och inspirerat så många till att lyssna och spela till mångfalden av flöjtmusik. Allt från härjedalspipa till japansk shakuhachiflöjt.
Och Roger Tallroth som förnyat gitarrens roll i svensk folkmusik, det svänger och driver, smeker och river.

Göran Månsson är en legend på folkmusikhimlen och räknas som en av de mest spännande och dynamiska flöjtisterna på folkmusikscenen. Med flera prisade album och världsomfattande turnéverksamhet i många olika konstellationer.

Roger Tallroth började sin karriär som ung pojke, hans första spelning var vid 15 års ålder. Tillsammans med Olov Johansson och Mikael Marin bildade han den trion Väsen 1989. Roger har utvecklat sitt eget sätt att spela gitarr genom åren. I början av 90-talet kom han fram till ett unikt sätt att stämma in och stränga sin 12-strängade gitarr, och han har aldrig slutat utforska nya sätt att spela. “Tallroth-stämning” har fått sitt namn efter Roger av andra gitarrister och entusiaster. Det är omöjligt att överdriva den inverkan detta har haft genom åren för nya strängspelare i den skandinaviska / nordiska traditionen. Som en aktiv turnerande musiker i över 30 år har Roger spelat i nästan alla genrer med många musiker i världsklass.

Ett mästarmöte som man inte får missa!

ENTRÉ

200kr ordinarie/
140kr medlem Stallet/studerande /pensionär
(inkl. 20kr bokningsavgift)

Stallet & serveringen öppnar 19.00
Stanna gärna kvar, serveringen har öppet

Doors 7pm – concert 8pm – welcome!   

Till toppen