Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Exklusivt fredagsnöje på ”Skeppis”!

Svenskt folkligt i en mångfald dialekter med intima konserter och dans som är innerlig och meditativ eller vildsint uppsluppen – alltid god kvalitet!

OBS! På grund av sjukdom har Floating Sofa Quartet tyvärr fått ställa in sin turné. MEN HAV FÖRTRÖSTAN! Som ersättning sänker vi priset, skippar konserten och anordnar istället en röjig danskväll med Skånska förtecken!
Kakaloriums musik leker med instrumentens roller och register; luftiga slängpolskor blandas med råa valser där melodier och riff går om vartannat i dansant frenesi. Alva Bosdottir och Malte Zeberg (kontrabasist från Floating Sofa Quartet) har båda starka rötter i den skånska folkmusiken, och i denna nya duo utforskar de tillsammans repertoaren med sin lite unika, men ändå självklara sättning kontrabas och fiol.

Lyssna på Kakalorium på Soundcloud!

Se Kakalorium på Youtube!


Schema
Tid 18:00 Insläpp, fiket är öppet
19:30 – 00:00 Danskväll med Kakalorium och gästande musiker!
Entré 120 kr (medlemmar 100 kr)
Biljetter säljes i dörren med Swish/kontanter, ej förköp
Har du frågor, tips och synpunkter på fredagskvällarna skriv till Folkmusikhusets Programgrupp!

Praktisk info

Biljetter säljs bara på Folkmusikhuset direkt vid entrén med Swish eller kontanter, ej förköp. Först till kvarn gäller. Kom i god tid, det brukar bli fullt.

 

Du får också gärna skänka ett frivilligt bidrag via Swish nr 1233862752 eller till PayPal.me/folkskeppis (@folkskeppis) för att stödja Folkmusikhusets ideella verksamhet!

 

Danskvällen arrangeras i samarbete med Kulturens Bildningsverksamhet!

Välkomna!

Till toppen