Laddar Evenemang

Exklusivt fredagsnöje på ”Skeppis”!

Svenskt folkligt i en mångfald dialekter med intima konserter och efterföljande festlig dans som är innerlig eller röjig – alltid god kvalitet!


o

Välkommen till höstens andra fredagskonsert och danskväll med Eiwor Kjellberg Band!

o

Medverkande
Eiwor Kjellberg – Fiol, sång
Sara Karlsson Jerfström – Fiol, sång
Markus Räsänen – Dragspel
Andreas Josefsson – Mandola
Per Jerfström – Kontrabas

o
Eiwor Kjellberg är en av Sveriges mest produktiva kompositörer, riksspelman och en stark traditionsbärare. Musiken kan beskrivas som dansant, svängig och ibland känslig och spröd som glas. Eiwor och hennes samspelta band levererar och verkar i en samtida och mycket levande folkmusiktradition.
0
Eiwor Kjellberg Band har gett ut 3 album med Eiwors musik Stargame (2002), Soulscreen (2011) och 2021 släppte bandet senaste skivan Stand Out. 2024 släpptes singeln Morgon vid Uvåssjön samt en musikvideo på Youtube. Lyssna till Eiwor Kjellberg Band på Spotify, Apple Music, Tidal mfl tjänster via denna länk: Eiwor Kjellberg band musik
o
Föreningen Folkmusikhuset kommer att fotografera/filma delar av konserten och danskvällen för offentlig användning i t.ex. sociala medier och hemsida. Om du inte vill förekomma på de publicerade bilderna, prata med fotografen på plats.
o
Evenemanget arrangeras i samarbete med Studieförbundet Bilda.
o

o
PROGRAM & INFO
18:00 Skeppis öppnar, caféet serverar soppa och fika
19.30 Konsert med Eiwor Kjellberg Band
20.30 Dans till Eiwor Kjellberg Band samt gästande musiker
23.00 Skeppis stänger
o

Länk till facebookevenemanget –> Eiwor Kjellberg band på Folkmusikhuset – Skeppis!

Info om evenemanget på vår nya hemsida –> Folkmusikhuset.se

o
Biljett säljes i dörren med Swish/kontanter, ej förköp. Först till kvarn gäller. Kom i god tid, det brukar bli fullt. Vi har både medlems- och ordinarie inträdespris. Du kan bli medlem direkt på plats! eller redan innan via denna Länk: medlemsguide!
o
Inträde:
Medlem 140 kr
Ordinarie 200 kr
o

Du får också gärna skänka ett frivilligt bidrag via Swish till nr 1233862752 eller till PayPal.me/folkskeppis (@folkskeppis) för att stödja Folkmusikhusets ideella verksamhet!


Välkomna!

Se Eiwor Kjellberg Band musikvideo:

Till toppen